Pui Taco Gătit Lent
Rețeta de pui Taco gătit lent este gata în aproximativ 4 ore și 5 minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 10 porții cu 427 calorii, 35g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Un amestec de jumătăți de piept de pui, pastă de roșii, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 62%. Încercați Pâine De Carne Taco Gătită Lent, Chili Taco Gătit Lent (Salată), și Pui gătit lent și umplutură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează puiul cu sarea și piperul negru.
Așezați puiul într-un aragaz lent de 6 litri.
Adăugați ceapa și bulionul.
Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 4 până la 5 ore sau până când puiul este fraged cu furculița. Folosind 2 furculițe, tocați puiul. Se amestecă pasta de roșii.
Lingură aproximativ 1/3 cană amestec de pui în centrul fiecărei tortilla. Se acoperă cu salată, smântână, brânză, salsa și/sau guacamole, dacă se dorește. Îndoiți tortilele în jurul umpluturii.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.