Pui Stroganoff I
Puiul Stroganoff I este un fel principal care servește 4. Pentru 2,6 USD per porție , această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40 g de proteine , 31 g de grăsimi și un total de 712 calorii . Această rețetă de la Allrecipes necesită jumătate de smântână, unt, ciuperci și sare și piper. 12 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 80% . Rețete similare sunt Stroganoff de vită cu ciuperci Bella , Stroganoff de paste clasice de vită și Stroganoff de carne de vită Easy Weeknight .
Instrucțiuni
Într-un vas sau castron puțin adânc, asezonați făina cu sare și piper, după gust. Dragă puiul în făină asezonată pentru a se acoperi. Într-o tigaie mare, rumeniți puiul învelit în unt topit sau margarină până devine auriu.
Într-un castron mediu combinați supa, jumătate și jumătate, amestecul de supă de ceapă uscată, pătrunjelul, usturoiul, ciupercile, nucșoara și sosul de rumenire.
Se amestecă totul și se toarnă amestecul peste puiul în tigaie. Reduceți focul la mic și lăsați să fiarbă, acoperit, timp de 1 oră.
Se amestecă smântâna și se încălzește, dar NU FIORBEȚI! Acoperiți cu ceapă verde tocată și serviți peste tăiței sau orez, dacă doriți.