Pui rusesc cu brânză Feta

Pui rusesc cu brânză Feta
Pui rusesc cu brânză Feta ar putea fi doar Est-Europene rețetă pe care o căutați. Pentru $1.74 pe portie, veți obține un fel principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 276 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de pastă de roșii, bulion de pui, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 39%. Încercați Pui Cu Brânză Feta, Pui cu sos de brânză Feta, și Pui cu lămâie, Oregano și brânză Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați puiul și gătiți până se rumenesc pe ambele părți și nu mai sunt roz în centru, aproximativ 10 minute; așezați într-un vas de copt de 9x13 inci și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Reduceți focul la mediu și topiți untul rămas în tigaie. Amestecați usturoiul și ceapa și gătiți timp de 2 minute, amestecând constant până când ceapa a început să se înmoaie. Amestecați făina și continuați să gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați vodca și aduceți la foc mic la foc mediu-mare, amestecând constant. Se lasă la foc mic timp de 2 minute, apoi se amestecă pasta de roșii, bulionul de pui, sarea, piperul, pătrunjelul, smântâna și brânza feta. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 20 până la 30 de minute amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Pasta De TomatePasta De Tomate
Brânză FetaBrânză Feta
SmântânăSmântână
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
SareSare
5
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se toarnă sosul fierbinte peste pieptul de pui și se coace în cuptorul preîncălzit până când blatul s-a rumenit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Sos FierbinteSos Fierbinte
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Revista