Pui Rapid În Stil Tagine Din Africa De Nord

Pui Rapid În Stil Tagine Din Africa De Nord
Africa de Nord rapid Tagine stil de pui ar putea fi doar African rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,5 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 636 calorii. Dacă aveți la îndemână ceapă, prune uscate, turmeric și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Tagine de pui din Africa de Nord, Tagine Cu Legume Condimentate Din Africa De Nord, și Pui Rapid În Stil Tagine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei, într-un flux lent și adăugați usturoi zdrobit. Condimentați puiul cu amestec de condimente. Împrăștiați puiul în jurul tigaiei într-un strat uniform. Gatiti bucatile de pui 2 minute pe fiecare parte pentru a se rumeni, apoi adaugati ceapa, prunele, stafidele si bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Prune UscatePrune Uscate
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se amestecă condimentele într-un vas mic și se împrăștie peste oală. Acoperiți și reduceți la căldură moderată. Gatiti 7 sau 8 minute, scoateti capacul si stir.To pregătiți cuscusul, aduceți bulionul de pui la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați cuscus, ulei de măsline extravirgin și scallions și scoateți imediat cuscusul din aragaz. Acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Pufați cuscusul cu o furculiță.Descoperiți puiul și gătiți încă 2 până la 3 minute pentru a se îngroșa ușor. Reglați condimentul, după gust și serviți puiul pe un pat de cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
5
Se ornează cu coriandru tocat și scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
6
Se servește cu chutney.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

African funcționează foarte bine cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Beeslaar Pinotage cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Beeslaar Pinotage
Beeslaar Pinotage
Oferind aromatice ridicate cu noțiuni de tămâie și o componentă florală, există o notă de condiment și pământesc la notele de cireș închis și prune întunecate de pe nas. Corp mediu mai plin, acesta are o puritate și o concentrare captivantă a fructelor, cu o textură elegantă și taninuri mai fine reglate la aromele suculente de fructe de pădure întunecate. Cântărind la 14,5% alcool în volum, acest lucru își menține prospețimea și vibrația și se elimină cu aerare, sugerând că acest lucru va îmbătrâni frumos pe un număr bun de ani.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista