Pui prăjit și salată de cartofi noi
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru repertoriul dvs., pui prăjit și salată de cartofi noi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $3.59 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 552 calorii, 65g de proteine, și 17g de grăsime. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de tarhon, miere limpede, ardei prăjiți dintr-un borcan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 88%. Rețete similare includ Pui cu salată de cartofi dulci prăjiți, Pui cu salată de cartofi dulci prăjiți, și Salată de pui de cartofi prăjiți cu Salsa Verde.
Instrucțiuni
Fierbeți sau aburiți cartofii timp de 15-20 de minute până se înmoaie, apoi răciți rapid în apă rece (este bine dacă sunt încă puțin calzi) și scurgeți. Între timp, trageți carnea de pe puiul fript și rupeți-o în bucăți de mușcătură.
Se amestecă iaurtul cu mierea și tarhonul, apoi se condimentează după gust. Aruncați frunzele de salată, ardeii, puiul și cartofii într-un castron mare, stropiți pansamentul, apoi serviți imediat.