Pui prăjit și salată de cartofi noi

Pui prăjit și salată de cartofi noi
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru repertoriul dvs., pui prăjit și salată de cartofi noi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $3.59 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 552 calorii, 65g de proteine, și 17g de grăsime. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de tarhon, miere limpede, ardei prăjiți dintr-un borcan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 88%. Rețete similare includ Pui cu salată de cartofi dulci prăjiți, Pui cu salată de cartofi dulci prăjiți, și Salată de pui de cartofi prăjiți cu Salsa Verde.

Instrucțiuni

1
Fierbeți sau aburiți cartofii timp de 15-20 de minute până se înmoaie, apoi răciți rapid în apă rece (este bine dacă sunt încă puțin calzi) și scurgeți. Între timp, trageți carnea de pe puiul fript și rupeți-o în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PrăjitPui Prăjit
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2
Se amestecă iaurtul cu mierea și tarhonul, apoi se condimentează după gust. Aruncați frunzele de salată, ardeii, puiul și cartofii într-un castron mare, stropiți pansamentul, apoi serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista