Pui Prăjit Învelit În Slănină Cu Sos Alb De Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați puiul prăjit învelit în slănină cu sos de grătar Alb. O porție conține 463 calorii, 7g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de slănină, maioneză, pesmet japonez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 41%. Încercați Aripi de pui învelite în slănină cu sos de grătar Bourbon, Creveți înveliți în slănină cu sos de grătar Chipotle, și Bacon Înfășurat Oferte De Pui Gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 3 ingrediente într-un castron mic. Pune deoparte.
Frecați grătarul condimentând uniform pe fiecare piept de pui. Înfășurați 1 felie de slănină în jurul a 1 piept de pui condimentat, întinzând slănină, după cum este necesar, pentru a acoperi cea mai mare parte a suprafeței de pui; aplatizați ușor fiecare sân cu palma mâinii. Secure bacon cu un pick de lemn. Apăsați ferm puiul în pesmet într-un castron mare de mică adâncime. Repetați procedura cu puiul rămas, slănina și pesmetul.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Gatiti puiul in tigaie 4-5 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc adanc si gata.
Scoateți din tigaie și lăsați să se răcească ușor.
Îndepărtați murăturile de lemn înainte de servire și serviți cu amestec de maioneză.
Notă:pentru scopuri de testare numai, am folosit McCormick Grill Mates gratar condimente.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este RELAX Riesling. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
RELAX Riesling
Din podgoriile din regiunea viticolă Mosel, acești struguri Riesling se coc în ardezie și sol mineral și sunt recoltați pe baza gustului și maturității lor optime. Fermentat la rece în rezervoare din oțel inoxidabil, acest vin aduce o aciditate naturală, oferind un echilibru perfect, care este răcoritor de crocant și vă lasă gura udată pentru mai mult.RELAX Riesling este fermentat ușor uscat, cu un buchet minunat de fructe și arome intense de mere și piersici, cu doar un indiciu de citrice.Relaxați-vă Riesling este delicios pe cont propriu! Dar se împerechează perfect cu o varietate de alimente, de la fructe de mare la grătar și păsări de curte la mâncăruri asiatice picante și salate proaspete.