Pui prăjit cu glazură de unt de pere Bourbon

Pui prăjit cu glazură de unt de pere Bourbon
Pui prăjită cu Bourbon pere unt glazura ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1420 calorii, 86G de proteine, și 83g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.69 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Un amestec de ulei de măsline, pui, fenicul bulb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Budinca de paine cu glazura de unt Bourbon, Batoane de condimente de dovleac cu glazură de unt Bourbon, și Curcan prăjit cu glazură de Pecan-Bourbon prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați sosul de pere, zahărul, bourbonul, cardamomul și sucul de lămâie într-o cratiță și gătiți, amestecând constant, până când se reduce la jumătate, 25 până la 30 de minute. Rezervați 1/2 cană de glazură pentru a călca puii în timp ce gătesc, iar restul pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Mazăre De Zăpadă, DezghețatăMazăre De Zăpadă, Dezghețată
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Pentru puiul prăjit: Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PrăjitPui Prăjit
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Se usucă puii și se presară din belșug peste tot cu sare și piper. Împărțiți rozmarinul, coaja de lămâie și feniculul între cavitățile ambelor găini. Legați picioarele cu sfoară de măcelar și trageți aripile sub găini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Mazăre De Zăpadă, DezghețatăMazăre De Zăpadă, Dezghețată
Gât De PuiGât De Pui
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
4
Așezați puii într-o tigaie și prăjiți timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Zăpadă, DezghețatăMazăre De Zăpadă, Dezghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
5
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați puii cu generozitate cu glazura de unt de pere rezervată. Prăjiți până când sucurile se limpezesc când sunt înțepate, încă 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Zăpadă, DezghețatăMazăre De Zăpadă, Dezghețată
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Lăsați să se odihnească timp de 5 minute pentru a permite gătitul reportat.
7
Pentru salata de fenicul: între timp, aruncați feniculul ras cu sucul de lămâie, o picătură de ulei de măsline și sare și piper după gust și așezați pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
8
Slather puii generos cu mai mult de glazura de unt de pere și a pus puii pe partea de sus a salata de fenicul ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Zăpadă, DezghețatăMazăre De Zăpadă, Dezghețată
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
9
Garnisiți cu frunze de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
10
Se servește cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista