Pui Portocaliu De Migdale
Puiul cu portocale de migdale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă are 559 calorii, 41G de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, frișcă, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Portocaliu De Migdale, Piept De Pui Cu Migdale Portocalii, și Pui Cu Miere De Portocale-Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă migdalele și se gătește până se rumenesc și se prăjesc, aproximativ 4 minute.
Așezați pieptul de pui între două foi de folie de plastic sau hârtie cerată; aplatizați folosind un ciocan de carne sau un sucitor. Condimentează cu sare și piper după gust. Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie mare peste carne medie; adăugați pieptul de pui și gătiți 1 minut pe fiecare parte.
Combinați 1/2 cană de migdale, smântână, muștar Dijon, marmeladă și fulgi de ardei roșu cu pui, amestecând pentru a se amesteca. Gatiti pana se ingroasa sosul, aproximativ 10 minute.
Serviți puiul acoperit cu sos și migdalele rămase.