Pui Parmezan Cochet

Pui Parmezan Cochet
Această rețetă servește 10 și costă 50 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 76 calorii. Un amestec de 1/4 cană de pansament italian kraft lite zesty, parmezan, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pui Parmezan Cochet, Pui cochet și cârnați peste mămăligă cremoasă de parmezan, și Saucy Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă pansamentul și brânza; se toarnă peste pui într-un vas superficial. Întoarceți puiul pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărui sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
2
La frigider 30 min. la marinat, întorcând puiul după 15 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
3
Încălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
5
Așezați puiul pe foaia de copt acoperită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Coaceți 20 min. sau până când se termină (165F).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista