Pui Parmezan Cochet
Această rețetă servește 10 și costă 50 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 76 calorii. Un amestec de 1/4 cană de pansament italian kraft lite zesty, parmezan, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pui Parmezan Cochet, Pui cochet și cârnați peste mămăligă cremoasă de parmezan, și Saucy Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă pansamentul și brânza; se toarnă peste pui într-un vas superficial. Întoarceți puiul pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărui sân.
La frigider 30 min. la marinat, întorcând puiul după 15 min.
Încălziți cuptorul la 218°.
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada.
Așezați puiul pe foaia de copt acoperită cu folie.
Coaceți 20 min. sau până când se termină (165F).