Pui Parmezan

Pui Parmezan
Parmezanul de pui necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 3 porții cu 1180 calorii, 71G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de usturoi, piper, panko și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Norecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este excelent. Încercați Degete ușoare de pui parmezan și împachetări de pui Parmezan, Chicken Chasseur (pui în stil vânător) cu mămăligă cremoasă cu Gruyere și parmezan, și Pui Parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți grătarul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 350 de grade F (175 C). Puneți un suport de răcire deasupra unei foi de copt. Într-un castron mare, combinați panko, rozmarin, cimbru și parmigiano reggiano. Într-un castron separat, bateți oul până când gălbenușul și albul sunt bine încorporate. Sare și piperează generos puiul pe ambele părți, apoi pudrează cu făină pentru a acoperi uniform. Înmuiați puiul acoperit în ou, asigurându-vă că acoperiți întreaga suprafață a puiului cu ou, apoi transferați puiul în castron cu amestecul de pesmet. Înveliți ambele părți cu un strat gros panko, apăsând puțin pe pui pentru a asigura un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați puiul pe grătar, apoi stropiți uniform 2 linguri de ulei de măsline peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
3
Introduceți foaia de copt în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Coaceți puiul timp de 20-25 de minute sau până când un termometru citit instantaneu citește 160 de grade F (71 C).În timp ce puiul este la cuptor, încălziți o tigaie la foc mediu și adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline, împreună cu usturoiul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Se sotează până când ceapa este translucidă și începe să se rumenească în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați roșiile conservate, pasta de roșii și oregano uscat, apoi sare și piper după gust. Fierbeți până când sosul nu mai este apos. Aduceți la fierbere o oală mare cu apă bine sărată. După scoaterea puiului din cuptor, creșteți temperatura la 500 de grade F (260 C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde TocatArdei Verde Tocat
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Oregano UscatOregano Uscat
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Se toarnă sosul într-o caserolă, apoi se acoperă cu puiul copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
8
Presărați Mozzarella și puteți adăuga parmezan suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
9
Coaceți parmezanul de pui până când sosul este Bulbuc și brânza a format o crustă maro aurie deasupra. Fierbeți pastele conform instrucțiunilor pachetului, scurgeți-le, apoi aruncați cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Serviți parmezanul de pui peste un pat de spaghete cu un strop de pătrunjel pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate68
Revista