Puiul Mughlai ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 660 calorii, 36g de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.89 pe portie. Această rețetă este plăcută de 25 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, băț de scorțișoară, păstăi de cardamom și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Mughlai Pui-Nigella Lawson, Mughlai Malai Kofta Curry, și Kheema Shahzada: carne de oaie carne tocată stil Mughlai pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți ghimbirul, usturoiul, chimenul, coriandrul și chili-ul într-un robot de bucătărie sau într-un mortar și pistil și amestecați cu o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Cană De Usturoi Tocat
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați migdalele măcinate și apa și apoi amestecați din nou, dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Încălziți uleiul într - o tigaie mare și adăugați bucățile de pui - în loturi, astfel încât să se prăjească mai degrabă decât tocană-și gătiți-le suficient de mult pentru a sigila pe ambele părți, apoi scoateți-le într-un vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați condimentele și întoarceți-le în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Subţire-
5
Adăugați ceapa și gătiți-le până se înmoaie și se rumenesc ușor, dar păstrați căldura blândă și amestecați frecvent, pentru a evita lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Se toarnă pasta amestecată și se gătește totul până începe să se coloreze.
7
Adăugați iaurtul, o jumătate de cană la un moment dat amestecându-l pentru a face un sos, apoi amestecați stocul, smântâna și sultanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Nuci De Pin Ușor Prăjite
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
8
Puneți puiul rumenit înapoi în tigaie, împreună cu orice sucuri care s-au adunat sub ele și presărați peste garam masala, zahăr și sare. Acoperiți și gătiți la foc blând timp de 20 de minute, testând pentru a vă asigura că carnea este gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam Masala
Apă Pentru A Permite
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
În această etapă, îmi place să iau tigaia de pe foc și să o las să se răcească înainte de a reîncălzi a doua zi.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Deci, fie acum, fie când l-ați reîncălzit, turnați într-un vas de servire și împrăștiați cu migdalele prăjite prăjite.