Clay-Pot Miso Chicken ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 55g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 999 calorii. Pentru $6.65 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți tulpini rădăcină de brusture, sos de soia, ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Ceapa Lut Oală De Pui, și Oală de lut cu pui și ghimbir.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 500 F cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se usucă puiul, apoi se prăjește, cu pielea în sus, în 1 strat într - o tigaie de copt superficială de 17 x 12 inci până când pielea devine maro aurie, 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
În timp ce puiul se prăjește, înmuiați ciupercile urechii de lemn în 4 căni de apă până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Pui întreg
Apă
4
Se scurge într-o sită, apoi se clătește bine și se aruncă orice bucăți dure.
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
5
Se scurge bine, stoarcerea excesului de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
6
Transferați puiul prăjit într-un castron și turnați sucurile de tigaie printr-o sită cu ochiuri fine într-o măsură de sticlă de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui Prăjit
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
Tigaie
7
Lăsați să stea până când grăsimea se ridică la vârf, 1 până la 2 minute, apoi îndepărtați și aruncați grăsimea.
8
Adăugați suficient stoc pentru a aduce în total 4 căni de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
9
Reduceți cuptorul la 300 F și mutați raftul în treimea inferioară.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Curățați rădăcina de brusture și, dacă are mai mult de 1 inch grosime, înjumătățiți pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rădăcină De Brusture
11
Tăiați transversal în bucăți de 1 inch.
12
Transferați rădăcina de brusture într-un castron, apoi adăugați oțet și 2 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rădăcină De Brusture
Oțet
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
13
Încălziți uleiul într - o oală grea de 7 până la 8 litri la foc mediu-mare până când strălucește, apoi fierbeți ceapa până se înmoaie și începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
14
Adăugați shiitakes, ghimbir și usturoi și saut până când usturoiul este auriu, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
Usturoi
Ghimbir
15
Adăugați mirin și fierbeți, amestecând și răzuind orice bucăți maro, 1 minut. Se amestecă miso și sos de soia, apoi se amestecă puiul, ciupercile de ureche de lemn, brusturele (scurse), amestecul de stoc și restul de 4 căni de apă. Aduceți la fierbere, îndepărtând orice spumă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Sos De Soia
Pui întreg
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Stoc
Apă
Miso
16
Acoperiți oala și fierbeți la cuptor până când puiul este fraged, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Grăsime De Porc înapoi
17
Se amestecă verdele de muștar și se continuă să se fierbe, acoperit, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Verde
18
Serviți în boluri puțin adânci.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Puiul miso cu oală de lut, fără verdeață de muștar, îmbunătățește aroma dacă este făcut cu 1 până la 2 zile înainte. Se răcește, neacoperit, până se răcește, apoi se acoperă. Pentru a reîncălzi, aduceți la foc mic la foc mediu, amestecând ușor ocazional, apoi amestecați verdeața de muștar și fierbeți, acoperită, până când verdeața este fragedă, aproximativ 5 minute.