Pui Marinat Cu Chipotle La Grătar

Puiul marinat cu Chipotle la grătar este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 12 și costă 2,13 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 543 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 49 ar spune că a lovit la fața locului. Un amestec de chimen măcinat, suc de lămâie, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chipotle Var Marinat Cotlet De Porc La Gratar, Chipotle var marinat cotlet de porc la gratar sau muschiulet, și Pui Chipotle la gratar cu sos de crema Chipotle-SRC pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți usturoiul, ceapa, ardeii chipotle și oțetul într-un blender. Puree până se omogenizează, apoi se adaugă apă, suc de lămâie, chimen, boia, sare, piper negru și sos fierbinte. Se amestecă până se încorporează, apoi se adaugă Worcestershire până se amestecă.
Se toarnă marinata peste pui într-un castron mare și se aruncă pentru a acoperi. Acoperiți și marinați la frigider 6 ore până peste noapte.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie și grătar ușor cu ulei.
Scoateți puiul din marinată și scuturați excesul; aruncați marinada rămasă.
Grătați puiul până când sucurile se limpezesc, întorcându-se frecvent, aproximativ 20 de minute.