Pui Laksa

Pui Laksa
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 582 calorii. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, pene de tei, muguri de fasole mung și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Laksa Siameză (Laksa Lemak), Pui Laksa, și Fidea de pui laksa.

Instrucțiuni

1
Măcinați coriandru, boabe de piper, chimen, fenicul, cuișoare, turmeric și ardei iute într-o mașină de tocat condimente. Cojiți straturile exterioare dure din lemongrass, apoi zdrobiți miezul cu un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
CoriandruCoriandru
TurmericTurmeric
Ardei IuteArdei Iute
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
FeniculFenicul
ChimenChimen
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
TigaieTigaie
2
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați pui, pastă de creveți, șalotă și condimente rezervate și gătiți, amestecând continuu, până când sunt parfumate, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BelacanBelacan
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Pui întregPui întreg
CondimenteCondimente
4
Se toarnă lapte de cocos, bulion, zahăr și sare; adăugați scorțișoară și lemongrass. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe, acoperit, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
ScorțișoarăScorțișoară
BulionBulion
ZahărZahăr
SareSare
5
Fierbeți mugurii de fasole într-o oală mare cu apă clocotită până se înmoaie, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De FasoleMuguri De Fasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Transferați mugurii într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați tăiței în oală și gătiți până la fermitate, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Scurgeți; clătiți bine.
9
Împărțiți mugurii și tăiței în 6 boluri. Se toarnă în supă (se îndepărtează scorțișoara și lămâia) și se acoperă cu mentă și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
ScorțișoarăScorțișoară
PastePaste
VarzăVarză
MentăMentă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
10
Se servește cu tei și sambal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarVar
11
* Găsiți pe culoarul Asiatic al unui magazin alimentar bine aprovizionat sau pe o piață asiatică.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista