Puiul la grătar cu Salsan proaspăt de prune este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 194 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Un amestec de ulei de măsline, ceapă, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Piept de pui la grătar cu Salsa de prune, Piept De Pui La Grătar Cu Salsa De Prune, și Salsa Proaspătă De Prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună prune, următoarele 4 ingrediente și 1/4 linguriță. sare într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se amestecă împreună zahărul brun, chimenul și restul de 1/2 linguriță. sare într-un castron mic. Frecați puiul cu amestec de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Pui întreg
Chimen
Sare
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Gatiti puiul in ulei incins intr-o tigaie la gratar sau tigaie antiaderenta la foc mediu 3 minute pe fiecare parte sau pana cand este gata.
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 140 de dolari pe sticlă.