Pui la grătar cu Salsa proaspătă de prune

Pui la grătar cu Salsa proaspătă de prune
Puiul la grătar cu Salsan proaspăt de prune este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 194 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Un amestec de ulei de măsline, ceapă, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Piept de pui la grătar cu Salsa de prune, Piept De Pui La Grătar Cu Salsa De Prune, și Salsa Proaspătă De Prune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună prune, următoarele 4 ingrediente și 1/4 linguriță. sare într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrunePrune
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă împreună zahărul brun, chimenul și restul de 1/2 linguriță. sare într-un castron mic. Frecați puiul cu amestec de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Pui întregPui întreg
ChimenChimen
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Gatiti puiul in ulei incins intr-o tigaie la gratar sau tigaie antiaderenta la foc mediu 3 minute pe fiecare parte sau pana cand este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
TigaieTigaie
4
Se servește cu amestec de prune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrunePrune

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 140 de dolari pe sticlă.
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!
DificultateNormal
Gata În26 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista