Pui la gratar cu pesto de rucola
Această rețetă face 4 porții cu 203 calorii, 2G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de frunze de rucola, piept de pui, migdale tăiate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Salată de paste de pui Pesto la grătar cu roșii uscate la soare, rucola și nuci de pin, Jarlsberg la grătar cu sparanghel ras și Pesto de rucola + Kit de brânză la grătar Giveaway!, și Cârnați la grătar cu pesto de rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți o tigaie la grătar.
Prăjiți nucile ușor în tigaie mică la foc mic, apoi adăugați-le într-un robot de bucătărie.
Adăugați rucola, busuiocul, sucul de lămâie, usturoiul și sarea și piperul, după gust și pulsul pentru a combina.
Cu procesorul pornit, curgeți în uleiul de măsline extravirgin pentru a forma pesto gros.
Scoateți ușor puiul, apoi frecați toate părțile cu pesto. Pulverizați tigaia pentru grătar cu spray de gătit sau frecați cu puțin ulei și grătați puiul 2 până la 4 minute pe fiecare parte.
Se servește feliat deasupra spaghetelor Caesar sau se îngrămădește pe pâine ciabatta cu roșii feliate și mozzarella pentru un Sammy ieșit din vedere.