Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 237 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt, sare, opțional: condimente și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Parmezan De Pui La Cuptor, Pui Parmezan La Cuptor, și Parmezan De Pui La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați untul și usturoiul. Într-un alt castron, combinați pesmetul, parmezanul și condimentele. Înmuiați puiul în amestec de unt pentru a acoperi; dragă în amestec de firimituri de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Puneți puiul într-o tigaie de copt de 13"x9".
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Stropiți amestecul de unt rămas peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4
Coaceți, neacoperit, la 400 de grade timp de 20 până la 25 de minute, până când sucurile se limpezesc când sunt străpunse.