Pui Italian Fierbe
Pui italian fierbe ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Acest curs principal are 303 calorii, 33g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, parmezan, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 61 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este extraordinar. Încercați Brânză De Pui La Foc Mic, Pui Toscan Fierbe, și Brânză De Pui La Foc Mic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 10 min. sau până se rumenesc uniform, întorcându-se ocazional.
Combinați roșiile și pasta de roșii; se toarnă peste pui.
Adăugați ardei; capac. Fierbeti la foc mediu-mic 20 min. sau până când puiul este gata (165F), amestecând ocazional.
Scoateți din căldură. Se amestecă parmezanul. Se acoperă cu brânză mărunțită; lăsați să stea, acoperit, până se topește.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon