Pui italian fierbe ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Acest curs principal are 303 calorii, 33g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, parmezan, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 61 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este extraordinar. Încercați Brânză De Pui La Foc Mic, Pui Toscan Fierbe, și Brânză De Pui La Foc Mic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul în tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 10 min. sau până se rumenesc uniform, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Combinați roșiile și pasta de roșii; se toarnă peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Adăugați ardei; capac. Fierbeti la foc mediu-mic 20 min. sau până când puiul este gata (165F), amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
5
Scoateți din căldură. Se amestecă parmezanul. Se acoperă cu brânză mărunțită; lăsați să stea, acoperit, până se topește.
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.