Pui Havarti La Cuptor

Puiul Havarti la cuptor este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 520 calorii, 39G de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru $5.01 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 30 de minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de vin de gătit, sare de usturoi, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce este destul de bun. Încercați Chimichanga la cuptor cu pui, Pesto, Havarti și ceapă caramelizată, Marar Havarti-Piept De Pui Umplut, și Plăcintă cu phyllo de pui Havarti și Jarlsberg cu măsline, capere și roșii uscate la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Marinati puiul in sos Italian si condimente grecesti, daca folositi, timp de minim 30 de minute.
Puneți puiul într-un vas de copt de 9 x 13 inch.
Presărați blatul cu condimente grecești suplimentare, dacă doriți, și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 25 de minute, sau până când nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede.
Cu puțin timp înainte ca puiul să fie gata, topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mare până la barbotare.
Se toarnă vin, sos Worcestershire și sare de usturoi și se fierbe. Se amestecă ciupercile. Reduceți la foc mic, acoperiți și gătiți până când ciupercile sunt fragede, aproximativ 3 până la 5 minute. Reglați condimentul cu sare după cum este necesar.
Scoateți puiul din cuptor.
Așezați felii de chili verzi deasupra fiecărui sân, apoi acoperiți fiecare chili cu o felie de brânză. Reveniți la cuptor până când brânza s-a topit.
Scoateți puiul din cuptor, acoperiți cu ciuperci și sucurile lor de tigaie și serviți.