Pui glazurat cu caise-balsamic cu sfeclă la grătar

Pui glazurat cu caise-balsamic cu sfeclă la grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul glazurat cu caise-balsamic cu sfeclă la grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 467 calorii, 36g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,07 USD pe porție. Un amestec de oțet balsamic îmbătrânit, brânză de capră, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oțetul balsamic îmbătrânit, puteți urma acest fel principal cu Tartă Cu Cremă Balsamică De Căpșuni ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Miere Ghimbir Balsamic Sfeclă Glazurată, Pui la grătar cu glazură balsamică de caise, și Miere-Balsamic Glazurate Sfeclă Prăjită & Morcovi.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista