Pui Florentin Panini
Panini Florentin de pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $1.59 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 179 calorii. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de brânză provolone, piper, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pui Florentin Panini, Panini Florentin, și Florentin Ton Panini.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Încălziți 1/2 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Adăugați usturoi; sotati 2 minute. Se amestecă spanacul; gătiți 4 minute sau până când spanacul se ofilește și lichidul este absorbit.
Tăiați focaccia pe jumătate orizontal folosind un cuțit zimțat; așezați stratul inferior, tăiat cu fața în sus, într-o tigaie rezistentă la cuptor de 12 inci. Aranjați amestecul de spanac, ardeiul gras, puiul și brânza uniform pe jumătatea inferioară a focaccia.
Combinați 2 1/2 lingurițe rămase ulei de măsline, oțet, sare și piper într-un bol mic; amestecați bine cu un bici.
Stropiți amestecul de ulei uniform pe partea tăiată a vârfului focaccia. Acoperiți sandvișul cu jumătatea superioară a focaccia. Acoperiți tigaia cu folie.
Așezați o tigaie din fontă de 10 inci deasupra foliei; înfășurați mânerul tigaiei cu folie.
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până când brânza se topește.
Tăiați sandvișul în 6 pene.