Pui Fiert Cu Bere
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal דל פחמימות,? Puiul fiert cu bere ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 305 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți bulb de fenicul, pui, bere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de mere ai putea urma acest curs principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tortul de prune ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 43%. Rețete similare sunt Pui Fiert Cu Bere, Pui Fiert Cu Bere, și Pui Fiert Cu Bere.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un cuptor olandez, gătiți slănina până când este frumoasă și crocantă.
Scoateți slănina pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge și a se sfărâma când este răcită.
Se usucă puiul și se condimentează pe toate părțile cu sare și piper. Căutați puiul pe toate părțile în tigaie cu grăsimea de slănină topită, până când exteriorul este maro și crocant.
Scoateți puiul pe o farfurie și adăugați feniculul în tigaie. Se condimentează cu sare și piper, după gust, și se sotează până se caramelizează și se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Adăugați puțină apă dacă feniculul începe să ardă.
Se toarnă berea și se aduce la foc mic. Cuibărește puiul și toate sucurile de odihnă, cu pieptul în jos, în fenicul și bere. Acoperiți și transferați tigaia în cuptor. Prăjiți timp de 35 până la 45 de minute, răsturnând puiul după 20 de minute.
Scoateți tigaia din cuptor și puneți-o la foc mic.
Scoateți bucățile de pui pe un platou de servire încălzit.
Adăugați oțetul în sos și fierbeți la foc mic pentru a reduce la o consistență mai groasă, aproximativ 5 minute.
Se toarnă sosul peste bucățile de pui, se acoperă cu slănină mărunțită și se servește imediat. Dacă doriți un sos mai fin, strecurați sosul după ce s-a redus.