Pui Fiert Cu Bere

Pui Fiert Cu Bere
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal דל פחמימות,? Puiul fiert cu bere ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 305 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți bulb de fenicul, pui, bere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de mere ai putea urma acest curs principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tortul de prune ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 43%. Rețete similare sunt Pui Fiert Cu Bere, Pui Fiert Cu Bere, și Pui Fiert Cu Bere.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Într-un cuptor olandez, gătiți slănina până când este frumoasă și crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
4
Scoateți slănina pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge și a se sfărâma când este răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
5
Se usucă puiul și se condimentează pe toate părțile cu sare și piper. Căutați puiul pe toate părțile în tigaie cu grăsimea de slănină topită, până când exteriorul este maro și crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Picături De SlăninăPicături De Slănină
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Scoateți puiul pe o farfurie și adăugați feniculul în tigaie. Se condimentează cu sare și piper, după gust, și se sotează până se caramelizează și se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați puțină apă dacă feniculul începe să ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
8
Se toarnă berea și se aduce la foc mic. Cuibărește puiul și toate sucurile de odihnă, cu pieptul în jos, în fenicul și bere. Acoperiți și transferați tigaia în cuptor. Prăjiți timp de 35 până la 45 de minute, răsturnând puiul după 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Scoateți tigaia din cuptor și puneți-o la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Scoateți bucățile de pui pe un platou de servire încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
11
Adăugați oțetul în sos și fierbeți la foc mic pentru a reduce la o consistență mai groasă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
12
Se toarnă sosul peste bucățile de pui, se acoperă cu slănină mărunțită și se servește imediat. Dacă doriți un sos mai fin, strecurați sosul după ce s-a redus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista