Pui fiert asiatic cu lapte de migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul Asiatic fiert cu lapte de migdale. Această rețetă servește 2. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 442 calorii, 29G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este plăcută de 45 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați scallions, orez de iasomie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de porc înăbușită în lapte de migdale, Pui Fiert Cu Lapte De Cocos, și Pui în lapte de migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți coapsele de pui sub apă curentă rece și bateți-le să se usuce cu un prosop de hârtie.
Tăiați fiecare coapsă de pui în mușcătură size.In o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline și gătiți usturoiul la foc mediu până când este parfumat.
Adăugați coapsele de pui și gătiți până se rumenesc.Se amestecă sosul de soia, zahărul, oțetul de orez și frunza de dafin. Reduceți căldura la foc mediu-mic, acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.Descoperiți, adăugați lapte de migdale în tigaie și fierbeți încă 5 minute.Scoateți frunza de dafin și amestecați scallions tocate.
Se servește cu orez de iasomie gătit.