Pui fiert asiatic cu lapte de migdale

Pui fiert asiatic cu lapte de migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul Asiatic fiert cu lapte de migdale. Această rețetă servește 2. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 442 calorii, 29G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este plăcută de 45 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați scallions, orez de iasomie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de porc înăbușită în lapte de migdale, Pui Fiert Cu Lapte De Cocos, și Pui în lapte de migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți coapsele de pui sub apă curentă rece și bateți-le să se usuce cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Tăiați fiecare coapsă de pui în mușcătură size.In o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline și gătiți usturoiul la foc mediu până când este parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați coapsele de pui și gătiți până se rumenesc.Se amestecă sosul de soia, zahărul, oțetul de orez și frunza de dafin. Reduceți căldura la foc mediu-mic, acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.Descoperiți, adăugați lapte de migdale în tigaie și fierbeți încă 5 minute.Scoateți frunza de dafin și amestecați scallions tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
2 Linguri Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire2 Linguri Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se servește cu orez de iasomie gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez De Iasomie GătitOrez De Iasomie Gătit

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc Blend cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate12
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista