Pui Enchilada Dip
Pui enchilada Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 30 și costă 35 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 126 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de cremă de brânză, ardei chile, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pui Enchilada Dip, Buffalo Pui Dip, și Brânză De Pui Chili Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați jumătățile de piept de pui pe o foaie de copt medie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 20 de minute sau până când nu mai este roz.
Se ia de pe foc, se răcește și se toacă.
Puneți puiul mărunțit într-un castron mediu și amestecați în cremă de brânză, maioneză, brânză Cheddar, ardei iute verde și ardei jalapeno.
Transferați amestecul de pui într-un vas mediu de copt.
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit 30 de minute sau până când marginile se rumenesc.