Pui Elvețian
Reteta de pui elvețian poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 5 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 1068 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 3,49 USD pe porție, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 4 fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de umplutură condimentat, brânză elvețiană, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 77%. Pui Elvețian, Pui Elvețian, și BBQ pui elvețian sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți puiul într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt; se presara cu amestecul de brânză și umplutura.
Combinați supa și smântâna; se întinde peste umplutură.
Se coace, neacoperit, la 375 CP timp de 1 oră sau până când sucurile de carne se limpezesc.