Conserve de pere și ghimbir
Conservele de pere și ghimbir ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 3 și costă $1.66 pe portie. O porție conține 634 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Un amestec de coajă de lămâie, zahăr, pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Conserve De Ghimbir-Pere, Tort De Conserve De Pere, și Conserve De Roșii De Pere.
Instrucțiuni
Puneți perele, zahărul alb, zahărul brun, sucul de lămâie, coaja de lămâie, ghimbirul cristalizat și ghimbirul tocat într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până se îngroașă și sosul s-a gelificat, 20 până la 30 de minute.
Transferați sosul într-un recipient etanș și puneți-l la frigider cu 24 de ore înainte de utilizare sau puteți pune gem în borcane, lăsând spațiu de cap de 1/4 inch. Acoperiți și procesați borcanele în baie de apă fierbinte timp de 10 minute.
Scoateți din apă și lăsați să se răcească timp de 24 de ore. A se păstra într-un loc răcoros și întunecat. Se dă la frigider după deschidere.