Pui Dijon cu crustă Panko

Pui Dijon cu crustă Panko
Puiul Dijon cu crustă Panko necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 77 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica dezosată, usturoi, parmezan, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Pui de lămâie și Dijon cu crustă Panko, Degete de pui la cuptor cu Panko și Dijon, și Dijon și somon cu crustă Panko.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați împreună untul, muștarul și usturoiul. Într-un alt bol, amestecați panko, parmezan și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Pe rând, întoarceți jumătățile de piept de pui în amestec de unt pentru a acoperi complet. Scufundați partea rotunjită a fiecărui sân în amestec panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
3
Așezați firimiturile sânilor cu fața în sus într-o tigaie de 10 pe 15 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Coaceți puiul într-un cuptor de 500 până când firimiturile sunt aurii și sânii nu mai sunt roz în centrul celei mai groase părți (tăiate la test), aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Așezați 1 sau 2 jumătăți de sân pe fiecare farfurie. Însoțiți cu sos Dijon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Sos Dijon. Într-un bol, amestecați 1/2 cană maioneză, 1/4 cană muștar Dijon, 1/2 până la 1 lingură ulei de susan asiatic și 1 linguriță sos de soia. Mărci 3/4 ceașcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista