Pui Dijon cu crustă Panko
Puiul Dijon cu crustă Panko necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 77 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica dezosată, usturoi, parmezan, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Pui de lămâie și Dijon cu crustă Panko, Degete de pui la cuptor cu Panko și Dijon, și Dijon și somon cu crustă Panko.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună untul, muștarul și usturoiul. Într-un alt bol, amestecați panko, parmezan și pătrunjel.
Pe rând, întoarceți jumătățile de piept de pui în amestec de unt pentru a acoperi complet. Scufundați partea rotunjită a fiecărui sân în amestec panko.
Așezați firimiturile sânilor cu fața în sus într-o tigaie de 10 pe 15 inci.
Coaceți puiul într-un cuptor de 500 până când firimiturile sunt aurii și sânii nu mai sunt roz în centrul celei mai groase părți (tăiate la test), aproximativ 15 minute.
Așezați 1 sau 2 jumătăți de sân pe fiecare farfurie. Însoțiți cu sos Dijon.
Sos Dijon. Într-un bol, amestecați 1/2 cană maioneză, 1/4 cană muștar Dijon, 1/2 până la 1 lingură ulei de susan asiatic și 1 linguriță sos de soia. Mărci 3/4 ceașcă.