Pui de var de sud-vest cu sos de chili Ancho

Pui de var sud-vest cu sos de chili Ancho ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 327 calorii. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil pentru Super Bowl. Dacă aveți oregano, suc de lămâie, sos de chili ancho și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Piept la grătar sud-vestic cu sos Ancho Chile, Tacos Tempeh cu sos Ancho-Lime, și Sos de chili Ancho cu legume la grătar.
Instrucțiuni
Combinați primele 9 ingrediente într-un castron mediu; bateți pentru a amesteca.
Așezați puiul în vas de copt din sticlă de 13 x 9 x 2 inci.
Se toarnă marinada peste. Acoperiți și refrigerați peste noapte, întorcându-vă ocazional.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Scoateți pieptul de pui din marinată. Pui la grătar până când este gătit, întorcându-se ocazional, aproximativ 10 minute.
Așezați 1 felie de brânză deasupra fiecărei jumătăți de piept de pui; acoperiți grătarul și gătiți până se topește brânza, aproximativ 2 minute.
Transferați pieptul de pui în farfurii.
Se servește cu sos de chili Ancho.