Pui de usturoi peste spanac pentru copii cu nuci de pin prăjite

Pui de usturoi peste spanac pentru copii cu nuci de pin prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de usturoi peste spanacul pentru copii cu nuci de pin prăjite. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $3.53 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 460 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, roșii uscate la soare, muștar dijon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Pui Sotat Cu Spanac, Usturoi Și Nuci De Pin, Spanac Cu Nuci De Pin Prăjite, și Spanac Sotat Cu Nuci De Pin Prăjite.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic sau într-un recipient bine acoperit, bateți cu sârmă sau agitați ingredientele pentru pansament; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Încălziți tigaia antiaderentă de 10 inci la foc mediu până când este fierbinte. Gatiti nucile de pin in tigaie aproximativ 4 minute, amestecand frecvent pana cand nucile incep sa se rumeneasca, apoi amestecand continuu pana cand nucile devin maro deschis; scoateți și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Între timp, într-un castron mediu, amestecați firimiturile de fulgi de porumb și pudra de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Fulgi De PorumbFirimituri De Fulgi De Porumb
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați pui; aruncați până se acoperă uniform. Creșteți căldura la mediu-mare. În aceeași tigaie, încălziți 1 lingură de ulei până când este fierbinte. Gatiti puiul in ulei de la 8 la 10 minute, intorcand ocazional, pana cand nu mai este roz in centru; scoateți și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
În aceeași tigaie, încălziți restul de 1 lingură de ulei până când este fierbinte. Gatiti ceapa si ciupercile in ulei aproximativ 7 minute, amestecand ocazional, pana se rumenesc si se inmoaie. Se amestecă roșiile uscate la soare; se ia de pe foc, se amestecă puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Pentru a servi, aranjați spanacul în 4 plasturi de servire; se acoperă cu amestec de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SpanacSpanac
7
Se presară cu nuci de pin prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
8
Se servește cu pansament.

Echipamente

DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate83
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista