Pui De Migdale De Vin Alb
Puiul de migdale de vin alb necesită aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 467 calorii, 33g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ciuperci, bulion de pui, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui în vin alb, Dip De Pui Cu Brânză De Vin Alb, și Pui cu sos de vin alb.
Instrucțiuni
Încălziți vinul, bulionul și cea mai mare parte a smântânii (rezervați puțin) într-o cratiță medie la foc mediu mic. Îngroșați făina cu cremă rezervată, suficientă pentru a face o pastă subțire.
Adăugați acest lucru în cratiță, amestecând continuu până când sosul s-a îngroșat. Se amestecă ciupercile și ceapa.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F(165 grade C).
Puneți puiul într-un vas de copt de 9x13 inch.
Se toarnă sosul peste pui și se acoperă cu migdale.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 1/2 ore.