Puiul de ghimbir Thailandez (Gai Pad King) este o rețetă asiatică care servește 4. Acest fel principal are 491 calorii, 31g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 162 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, bulion de pui, sos de stridii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, care este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui De Busuioc Thailandez (Gai Pad Krapow), Pad Krapow Gai (Pui De Busuioc Thailandez), și Pui De Busuioc Thailandez (Gai Pad Krapow).
Instrucțiuni
1
Aduceți orezul și apa la fiert într-o cratiță. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Între timp, încălziți un wok sau o tigaie mare la foc mediu-mare. Se amestecă usturoiul și puiul; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Adăugați sosul de pește, sosul de stridii, zahărul, ghimbirul, ardeiul roșu, ciupercile și ceapa. Gatiti si amestecati pana cand puiul nu mai este roz si legumele sunt aproape fragede, aproximativ 3 minute. Se dizolvă pasta de chile în bulionul de pui, apoi se adaugă la amestecul de pui. Se condimentează după gust cu sare și piper; se presară cu frunze de coriandru pentru a garnisi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Sos De Stridii
Pastă De Chili
Sos De Pește
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De șalote, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Thai în meniu? Încercați să vă asociați cu Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Zilliken Rausch Riesling Spatlese. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Zilliken Rausch Riesling Spatlese
Finețea condusă de fructe este marcată cu o floralitate delicată în acest Riesling cules târziu. Notele de piersică de vie, grapefruit, lămâie suculentă și fructul pasiunii coapte se reunesc pe un gust cremos, concentrat, bogat în pepene galben și coajă de lămâie confiată. Schimbul uimitor de aciditate racy și dulceața stratificată formează împreună un întreg perfect echilibrat. Finisajul lung, suculent și fantasticul vintage indică un viitor frumos care urmează să vină.