Pui De Ciuperci La Cuptor
Puiul de ciuperci coapte necesită în jur 40 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 298 calorii, 31g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Un amestec de brânză mozzarella parțial degresată, bulion de pui, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui De Ciuperci La Cuptor, Pui De Ciuperci La Cuptor I I, și Pui De Ciuperci La Cuptor.
Instrucțiuni
Aplatizați fiecare jumătate de piept de pui la 1/4-in. grosime.
Puneți făina într-o pungă de plastic resigilabilă; adăugați pui, câteva bucăți pe rând. Sigilați și agitați pentru a acoperi.
Într-o tigaie mare, pui brun în 2 linguri unt pe ambele părți.
Transferați într-un 11-in uns. x 7-în. vas de copt. În aceeași tigaie, sotati ciupercile în untul rămas până se înmoaie.
Adăugați bulionul, sarea și piperul. Se aduce la fierbere; gatiti 5 minute sau pana cand lichidul se reduce la 1/2 cana. Lingură peste pui.
Se coace, neacoperit, la 375, timp de 15 minute sau până când puiul nu mai este roz.
Se presară cu brânzeturi și ceapă verde.
Coaceți 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.