Tocană de vită și Guinness

Tocană de vită și Guinness
Nevoie de o curs principal fără lactate? Friptura de vită și Guinness ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 2,17 USD pe porție. O porție conține 372 calorii, 26g de proteine, și 19g de grăsime. Un amestec de stafide, ulei de canolan, friptură de chuck și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma stafidele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de orez cu stafide si scortisoara ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Tocană de vită și Guinness, Tocană De Vită Și Guinness, și Tocană De Vită Guinness pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Așezați făina într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Presărați carnea de vită cu 1/2 linguriță sare; dragă carne de vită în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
4
Adăugați jumătate de carne de vită în tigaie; gătiți 5 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți carnea de vită din tigaie cu o lingură cu fante. Repetați procedura cu restul de 1 1/2 linguri de ulei și carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
6
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional. Se amestecă pasta de roșii; gatiti 1 minut, amestecand frecvent. Se amestecă în bulion și bere, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Întoarceți carnea în tigaie. Se amestecă restul de 1/2 linguriță de sare, stafide, semințe de chimen și piper; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră, amestecând ocazional. Descoperiți și aduceți la fierbere. Gatiti 50 de minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Pasta De TomatePasta De Tomate
StafideStafide
PiperPiper
BulionBulion
CeapăCeapă
BereBere
CarneCarne
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați morcovul, păstârnacul și Napul. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți 30 de minute, amestecând ocazional. Descoperiți și aduceți la fierbere; gatiti 10 minute sau pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PăstârnacPăstârnac
MorcovMorcov
NapNap
8
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 18 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Revista