Tangy Cherry Chicken ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 690 calorii. Pentru $ 3.79 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți fulgi de piper, nucșoară, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până nucsoara ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 60%. Rețete similare includ Pui De Cireș Picant, Picant Cherry Savura, și Vinete picante, fasole lungă și roșii Cherry cu arahide prăjite.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare cu cele 3 rotații ale tigaiei de ulei de măsline extravirgin, aproximativ 3 linguri. Condimentați puiul din belșug cu jumătate din cimbru, sare și piper și adăugați în tigaia fierbinte. Gatiti puiul timp de 5 pana la 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Sare și Piper
Pui întreg
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți puiul din tigaie pe o farfurie și acoperiți cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
4
În partea de jos a unui vas de sos mediu, încălziți și prăjiți nucile de pin la foc moderat și îndepărtați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Pin
Sos
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați 2 căni de stoc și 1 lingură de unt în oală și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Întoarceți tigaia de pui la arzător la foc mediu-mare, adăugați 1 tură din tigaia cu ulei de măsline extravirgin, adăugați ceapa, țelina, fulgii de ardei roșu zdrobiți, nucșoara, sarea și piperul, gătiți timp de 3 până la 4 minute sau până când țelina și ceapa sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Fulgi De Ardei Roșu
Sare și Piper
Pui întreg
țelină
Nucșoară
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați vinul alb și gătiți până când tigaia este aproape uscată, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați cele 2 căni de pui fierbinți și cireșele uscate și continuați să gătiți timp de aproximativ 5 până la 6 minute sau până când rămâne doar aproximativ 1/2 cană de lichid în tigaie. Opriți căldura de sub tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Uscate
Stoc De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați restul de 3 linguri de unt rece în bucăți mici și amestecați până se topește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
10
Într-o cratiță medie aduceți restul de 1 cană de pui la fiert, adăugați cuscus, ienibahar, scorțișoară și puțină sare. Acoperiți vasul și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Ienibahar
Scorțișoară
Cuscus
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Lăsați să stea 5 minute.
12
Stropiți miere peste cuscus și adăugați nucile de pin, scallions și pătrunjelul. Aruncați și pufați cu o furculiță pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Pin
Ceapa Verde
Cuscus
Pătrunjel
Miere
13
Serviți puiul întreg sau feliat cu sos de cireșe turnat peste el și cuscus alături. Verdele întunecat sau salata simplă completează masa.