Pui De Cireș Picant

Pui De Cireș Picant
Tangy Cherry Chicken ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 690 calorii. Pentru $ 3.79 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți fulgi de piper, nucșoară, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până nucsoara ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 60%. Rețete similare includ Pui De Cireș Picant, Picant Cherry Savura, și Vinete picante, fasole lungă și roșii Cherry cu arahide prăjite.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare cu cele 3 rotații ale tigaiei de ulei de măsline extravirgin, aproximativ 3 linguri. Condimentați puiul din belșug cu jumătate din cimbru, sare și piper și adăugați în tigaia fierbinte. Gatiti puiul timp de 5 pana la 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți puiul din tigaie pe o farfurie și acoperiți cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
4
În partea de jos a unui vas de sos mediu, încălziți și prăjiți nucile de pin la foc moderat și îndepărtați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
SosSos
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați 2 căni de stoc și 1 lingură de unt în oală și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Întoarceți tigaia de pui la arzător la foc mediu-mare, adăugați 1 tură din tigaia cu ulei de măsline extravirgin, adăugați ceapa, țelina, fulgii de ardei roșu zdrobiți, nucșoara, sarea și piperul, gătiți timp de 3 până la 4 minute sau până când țelina și ceapa sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
țelinățelină
NucșoarăNucșoară
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați vinul alb și gătiți până când tigaia este aproape uscată, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați cele 2 căni de pui fierbinți și cireșele uscate și continuați să gătiți timp de aproximativ 5 până la 6 minute sau până când rămâne doar aproximativ 1/2 cană de lichid în tigaie. Opriți căldura de sub tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe UscateCireșe Uscate
Stoc De PuiStoc De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați restul de 3 linguri de unt rece în bucăți mici și amestecați până se topește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Într-o cratiță medie aduceți restul de 1 cană de pui la fiert, adăugați cuscus, ienibahar, scorțișoară și puțină sare. Acoperiți vasul și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
CuscusCuscus
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Lăsați să stea 5 minute.
12
Stropiți miere peste cuscus și adăugați nucile de pin, scallions și pătrunjelul. Aruncați și pufați cu o furculiță pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
Ceapa VerdeCeapa Verde
CuscusCuscus
PătrunjelPătrunjel
MiereMiere
13
Serviți puiul întreg sau feliat cu sos de cireșe turnat peste el și cuscus alături. Verdele întunecat sau salata simplă completează masa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
Pui întregPui întreg
CireșeCireșe
VerziiVerzii
SosSos
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista