Mahimahi cu Curry verde Thailandez

Mahimahi cu Curry verde Thailandez
Rețeta Mahimahi cu Curry verde Thailandez ar putea satisface pofta ta indiană în jur 20 minute. O porție conține 769 calorii, 40g de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $7.89 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Un amestec de zahăr, orez, mahimahi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Pastă De Curry Verde Thailandez De Casă (Și Un Curry Verde Thailandez Ușor), Thai Green Curry Turcia și dovlecei Meatloaf într-un sos de Curry verde cu lapte de cocos, și Thai Veg Green Curry , cum se face Thai Veg Green Curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la mare (450 până la 550).
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
2/3 cană pură de frunze de busuioc, 1 cutie de lapte de cocos și pasta de curry într-un blender. Gatiti amestecul intr-o cratita la foc mediu-mare, amestecand, pana la bule, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
Lapte De CocosLapte De Cocos
Pastă De CurryPastă De Curry
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați laptele de cocos rămas, 1/2 cană de apă, sosul de pește și zahărul. Gatiti sosul la fierbere mica pana se ingroasa, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
Sos De PeșteSos De Pește
SosSos
ZahărZahăr
ApăApă
4
Înveliți peștele cu 3 până la 4 linguri. sos. Se acoperă ardeii cu aproximativ 2 linguri. sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
SosSos
PeștePește
5
Grătar de gătit cu ulei, folosind clești și un teanc de prosoape de hârtie unse. Ardei la grătar, acoperiți, întorcându-se o dată, până se rumenesc, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
CleșteClește
6
Transferați pe o farfurie. Pește la grătar, acoperit, întorcându-se o dată, până când este gătit, 3 până la 5 minute. Cu o spatulă largă, transferați cu atenție pe o altă farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Puneți orezul pe un platou mare și acoperiți cu pește. Tăiați subțire busuiocul rămas. Puneți jumătate de sos peste pește, acoperiți cu ardei și presărați busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
BusuiocBusuioc
SosSos
PeștePește
OrezOrez
8
Se servește cu pene de var și mai mult sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
SosSos

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Revista