Reteta Pui de caju Indian se poate face în aproximativ 45 de minute. Această rețetă face 6 porții cu 346 calorii, 38g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână iaurt, boia maghiară, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui Indian cu orez de caju, Budincă de caju de ciocolată neagră cu Crunch de caju confiat, și Salată asiatică cu sos de caju și prăjituri cu unt de caju.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 9 ingrediente într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Combinați amestecul de nuci și puiul într-un castron mare; acoperiți și refrigerați 3 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mic. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Tigaie
4
Adăugați ceapa, cardamomul și bățul de scorțișoară în tigaie; acoperiți și gătiți 10 minute sau până când ceapa este aurie, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați amestecul de pui în tigaie; gatiti 10 minute, amestecand frecvent. Se amestecă bulionul, piureul de roșii, boia de ardei și sarea, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti 1 ora sau pana se ingroasa. Se amestecă jumătate și jumătate; gatiti 1 minut, amestecand ocazional.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca de Morgenzon Reserve Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.