Pui de busuioc la grătar și roșii

Puiul de busuioc la grătar și roșiile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 257 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, frunze de busuioc strâns, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Pește-spadă la grătar cu roșii și busuioc, Pâine plată la grătar cu roșii și busuioc, și Somon la grătar cu roșii și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați patru roșii în sferturi și puneți-le într-un robot de bucătărie.
Adăugați oțetul, busuiocul, uleiul, usturoiul și sarea; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Se toarnă 1/2 cană de pansament într-un castron mic; acoperiți și refrigerați până la servire.
Se toarnă pansamentul rămas într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați pui. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider până la 1 oră.
Scurgeți și aruncați marinada. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Pui la grătar, acoperit, la foc mediu sau se fierbe 4 in. de la căldură timp de 4-6 minute pe fiecare parte sau până când un termometru de carne citește 170 <url>.
Tăiați roșiile rămase în jumătate; grătiți sau fierbeți timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Se servește cu pui și pansament rezervat.