Pui De Bivol Stromboli
Buffalo Chicken Stromboli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 837 calorii, 27G de proteine, și 55g de grăsime. Dacă aveți la îndemână brânză, sosul frank ' s sos, pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 47%. Încercați Pui De Bivol Stromboli, Pui Alfredo Stromboli, și Sud-Vest De Pui Stromboli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. amestecați puiul, brânza și sosul fierbinte într-un castron mediu.
Desfaceți foaia de patiserie pe o suprafață ușor făinată.
Rulați foaia de patiserie într-un dreptunghi de 10x14 inci.
Cu partea scurtă orientată spre tine, lingurați amestecul de pui în centrul patiseriei. Îndoiți 2 părți opuse ale patiseriei în centru peste umplutură și apăsați pentru a sigila.
Așezați patiseria, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt. Puneți capetele sub pentru a sigila.
Coaceți timp de 30 de minute sau până când patiseria se rumeneste.
Tăiați patiseria în sferturi pentru a servi.