Pui De Bivol Stromboli

Pui De Bivol Stromboli
Buffalo Chicken Stromboli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 837 calorii, 27G de proteine, și 55g de grăsime. Dacă aveți la îndemână brânză, sosul frank ' s sos, pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 47%. Încercați Pui De Bivol Stromboli, Pui Alfredo Stromboli, și Sud-Vest De Pui Stromboli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. amestecați puiul, brânza și sosul fierbinte într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Desfaceți foaia de patiserie pe o suprafață ușor făinată.
3
Rulați foaia de patiserie într-un dreptunghi de 10x14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
4
Cu partea scurtă orientată spre tine, lingurați amestecul de pui în centrul patiseriei. Îndoiți 2 părți opuse ale patiseriei în centru peste umplutură și apăsați pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Așezați patiseria, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt. Puneți capetele sub pentru a sigila.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Coaceți timp de 30 de minute sau până când patiseria se rumeneste.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Tăiați patiseria în sferturi pentru a servi.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista