Pui De Bivol Stromboli

Pui De Bivol Stromboli
Buffalo Chicken Stromboli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 837 calorii, 27G de proteine, și 55g de grăsime. Dacă aveți la îndemână brânză, sosul frank ' s sos, pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 47%. Încercați Pui De Bivol Stromboli, Pui Alfredo Stromboli, și Sud-Vest De Pui Stromboli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. amestecați puiul, brânza și sosul fierbinte într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Desfaceți foaia de patiserie pe o suprafață ușor făinată.
3
Rulați foaia de patiserie într-un dreptunghi de 10x14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Cu partea scurtă orientată spre tine, lingurați amestecul de pui în centrul patiseriei. Îndoiți 2 părți opuse ale patiseriei în centru peste umplutură și apăsați pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Așezați patiseria, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt. Puneți capetele sub pentru a sigila.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Coaceți timp de 30 de minute sau până când patiseria se rumeneste.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Tăiați patiseria în sferturi pentru a servi.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista