Pui De Bere Cu Saramură Uscată
Puiul de bere cu saramură uscată este un fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 74G de proteine, 60g de grăsime, și un total de 886 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 3,13 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica sac cuptor, Cimbru, pui, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pui De Bere Cu Bere Sărată, Pui Cu Saramură De Bere, și Pui Cu Bere La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente.
Presărați pielea și cavitățile găinilor cu amestec de sare.
Așezați puii în punga cuptorului; răsuciți capătul sacului și închideți cu cravată. Se răcește 24 de ore.
Aprindeți 1 parte a grătarului, încălzind la 350 până la 400 de căldură (mediu-mare); lăsați cealaltă parte neluminată. Rezervați 1/2 cană de bere din fiecare cutie pentru o altă utilizare.
Așezați fiecare pui în poziție verticală pe o cutie de bere, încadrându-se în cavitate. Trageți picioarele înainte pentru a forma un trepied, permițând găinilor să stea în poziție verticală.
Așezați puii în poziție verticală pe partea neluminată a grătarului. Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, 1 oră și 30 de minute până la 1 oră și 40 de minute sau până devine auriu și un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 17
Lăsați să stea 10 minute. Scoateți cu grijă puii din cutii; tăiat în sferturi.