Pui De Arahide Thailandez De 20 De Minute

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de arahide thailandez de 20 de Minute. Această rețetă face 4 porții cu 390 calorii, 37g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sosul de arahide cumpărat, pesmet panko, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de pâine panko, puteți urma acest fel principal cu Caramel Apple Crisp ca desert. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării asiatice. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Pui De Arahide Thailandez De 20 De Minute, Pui de arahide thailandez picant de 30 de minute și tăiței de cartofi dulci, și 30 De Minute De Pui Pad Thai.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.tapetați foaia de copt cu folie; pulverizați cu spray de gătit. Între bucăți de folie de plastic sau hârtie cerată, așezați fiecare piept de pui cu fața netedă în jos; bateți ușor cu partea plată a ciocanului de carne sau a sucitorului până la grosimea de aproximativ 1/2 inch.
În vas de mică adâncime, se amestecă împreună 1/4 cana sos de arahide si maioneza. Într-un alt vas superficial, amestecați împreună panko și arahide. Înmuiați puiul în amestec de sos de arahide, apoi înmuiați în amestec panko.
Așezați pe foaia de copt.
Coaceți 15 până la 20 de minute, întorcându-vă o dată, până când sucul de pui este limpede când centrul celei mai groase părți este tăiat (165F) și acoperirea este maro auriu.
Serviți sos suplimentar de arahide ca sos de scufundare.