Pui Curry Prăjit

Pui Curry Prăjit
Fried Curry de pui ar putea fi doar Indian rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 504 calorii, 31g de proteine, și 30g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați praf de curry, pesmet, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza pudra de curry ai putea urma acest curs principal cu Curry înghețată cu Mango și fistic ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 49%. Încercați Pan-Fried Mango Curry de pui, Nucă De Cocos Curry Pui Prăjit, și Friptură de pui prăjită cu sos de curry Redeye pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați iaurtul, sucul de lămâie, pudra de curry, pudra de ceapă, sarea și praful de usturoi. Puneți deoparte 1 cană de amestec pentru a o folosi ca sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Pudră De CurryPudră De Curry
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Suc De LămâieSuc De Lămâie
IaurtIaurt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați puiul în castron și acoperiți cu amestecul. Marinați la frigider 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-un castron, amestecați pesmetul și făina. Dragați puiul acoperit în amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mic. Aruncați amestecul de iaurt rămas. Prăjiți puiul acoperit în tigaie 15 minute sau până când sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se servește cu sosul de scufundare rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare

Echipamente

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling, și Sparkling Rosa sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Ai putea încerca Laurenz V fermecător de rezervă Gruner Veltliner. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Laurenz V Rezervația Fermecătoare Gruner Veltliner
Laurenz V Rezervația Fermecătoare Gruner Veltliner
Aromele de mere coapte și un picant tipic Veltliner se căsătoresc pentru a crea un buchet de fructe fascinant. La gust, vinul este moale și suculent, susținut de o aciditate fină a fructelor. Foarte armonios, permițând o băutură perfect netedă. Pur și simplu fermecător!
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista