Pui curry Brandied cu struguri

Pui curry Brandied cu struguri necesită în jur 55 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 1090 calorii, 21g de proteine, și 89G de grăsime pe porție. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. 565 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați struguri, șalotă, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până brandy ai putea urma acest curs principal cu Coniac Butterscotch Budinca ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Încercați Fast Food: Salată De Ton Curry Cu Struguri, Miel glazurat cu miere-Curry cu struguri prăjiți și afine, și curry de pui andhra-kodi kura cu sos (curry simplu de pui ) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu-mare. Condimentați puiul cu sare și piper și căutați pe ambele părți până devin aurii.
Scoateți din tigaie. În aceeași tigaie, adăugați restul de 1 lingură de ulei, dacă este necesar, și sotati șalotă, usturoi și curry. Deglazați cu coniac, răzuind bucăți maro din fundul tigaiei.
Adăugați puiul înapoi în tigaie și amestecați smântâna grea. Acoperiți și aduceți la foc mic timp de 15 minute.
Adăugați strugurii și tăiței, reveniți la foc mic, acoperiți și gătiți timp de 15 până la 20 de minute sau până când sucurile de pui se limpezesc atunci când sunt înțepate cu o furculiță. Se amestecă muștarul și mărarul. Condimentează, după gust, cu sare și piper și servește imediat.