Pui cu unt de plante la grătar
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și primare în cutia dvs. de rețete, pui la grătar cu unt cu ierburi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 1,31 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 336 de calorii, 24 g de proteine și 26 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 30 de minute. Un amestec de usturoi, pătrunjel, rozmarin și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o rețetă accesibilă pentru fanii mâncărurilor indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 35%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare sunt Cozi de homar la grătar în unt de ierburi, pui la grătar cu lămâie și cod la grătar cu ierburi și usturoi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la Broil/Grill și tapetați tava pentru grill cu folie de aluminiu.
Pune puiul pe tigaie. Într-un castron mic combinați untul, usturoiul, pătrunjelul, rozmarinul și cimbrul și amestecați împreună, apoi întindeți uniform câte o praf de amestec pe fiecare piept de pui.
Se prăjesc în cuptorul preîncălzit, întorcându-le și acoperind frecvent cu amestecul rămas de ierburi/unt, timp de aproximativ 15 minute sau până când sucul de pui curge limpede.
Vin recomandat: Riesling, Gruener Veltliner, Trandafir Spumant
Pui cu unt în meniu? Încercați să combinați cu Riesling, Gruener Veltliner și Sparkling rosé. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste mâncăruri pot fi servite reci și au o oarecare dulceață pentru a completa picantența și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Bollinger Brut Special Cuvee]()
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.