Pui cu unt de muștar cu tarhon, mazăre și morcovi

Puiul cu unt de muștar cu tarhon, mazăre și morcovi este un fel principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 677 calorii. Pentru $3.23 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bulbul de usturoi, tarhonul și pătrunjelul, morcovul pentru copii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de paste de dovlecei cu muștar-tarhon cu somon afumat și mazăre, Pulpe fragede de pui cu tarhon cu praz cu unt, și Pui De Tarhon Cu Mazăre.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Bateți muștarul și untul împreună, apoi condimentați bine.
Puneți puii într-o formă mare de prăjire; apoi, începând de la capătul gâtului, trageți pielea departe de piept și carnea coapsei cu degetele. Umpleți untul sub piele, economisind 1 lingură pentru mai târziu. Puneți jumătate din bulbul de usturoi în fiecare cavitate. Condimentați Generos, acoperiți cu folie, apoi prăjiți timp de 1 oră, descoperind ultimele 20 de minute, până când sunt crocante și aurii.
Ridicați păsările pe o scândură, apoi așezați tigaia pe plită și stropiți în vin. Reduceți timp de 5 minute, răzuind bucățile de carne cu o lingură de lemn, apoi adăugați bulionul și aduceți la foc mic. Sfat în morcovi, acoperiți cu o foaie de folie, apoi gătiți timp de 5 minute. Puteți face acest lucru înainte de timp.
Adăugați mazărea și fierbeți câteva minute până se înmoaie. Chiar înainte de servire, amestecați untul de muștar rezervat, ierburile tocate și orice sucuri de odihnă, apoi condimentați după gust. Dacă doriți, transferați totul într-un platou și aduceți la masă sau pur și simplu întoarceți puii în tigaia de prăjire.