Pui cu sos de usturoi
Reteta Pui cu Sos de Usturoi se poate face in aproximativ 30 de minute. Pentru 2,28 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44 g de proteine, 21 g de grăsimi și un total de 510 de calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați usturoi, dovlecel, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 66%. Rețete similare includ pui cu sos de usturoi, pui în sos de usturoi și pui cu sos de usturoi.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți puiul în ulei și unt la foc mediu timp de 8-9 minute pe fiecare parte sau până când sucurile sunt limpezi.
Se presară cu sare și piper.
Scoateți puiul și păstrați-l la cald. În aceeași tigaie, căliți dovlecelul și ceapa timp de 4-5 minute sau până când se înmoaie.
Între timp, într-o cratiță mare, topește untul. Se amestecă făina și usturoiul până se omogenizează. Adăugați treptat apă și bulion. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Reduce caldura; adauga crema de branza. Se amestecă până se omogenizează și se încălzește.
Serviți cu pui, legume și paste.