Caserola de porumb cu fasole și cârnați
Fasole - și-cârnați Cornbread caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 571 calorii, 29G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, fasolea pinto, roșiile conservate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 59%. Încercați Caserola de cârnați afumați cu pâine de porumb brânză, Caserola cu cârnați și fasole, și Caserola cu cârnați și fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Cârnați maro într-o tigaie mare la foc mediu, amestecând des, 7 minute sau până când cârnații se sfărâmă și nu mai sunt roz.
Adăugați ceapa și ardeiul gras și sotati 3 minute sau până când legumele sunt fragede.
Scurgere. Se amestecă fasolea, roșiile și sarea.
Turnați amestecul de cârnați într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Se presară cu 1 1/2 căni de brânză. Se amestecă împreună zară și se amestecă făină de porumb, și lingura peste brânză; se presara cu restul de 1/2 cana de branza.
Coaceți la 425 timp de 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc.
Negru fasole-și-pui Cornbread caserola: substitut 1 lb. piept de pui jupuit și dezosat, tocat, pentru cârnați și 4 (5 oz.) conserve de fasole neagră, clătite și scurse, pentru fasole pinto. Se amestecă 1/2 cană coriandru proaspăt tocat în amestec de pui cu fasole.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 56 de dolari.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are o intensitate suficientă, oferind arome de var, piersic și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este ciudat astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS