Pui cu sos de porumb și brânză
Puiul cu sos de porumb și brânză este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 238 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sâmburi de porumb, sare, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 28%. Încercați Porumb și Broccoli în sos de brânză, Wontons de fasole neagră și porumb cu 3 sos de ardei dulci cu brânză, și Nachos de filet de porc cu sos Mornay, gust de Avocado-porumb, Jalapeno carbonizat și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti sosul, topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați porumb și ceapă. Acoperiți și gătiți 10 minute sau până când ceapa este fragedă, amestecând ocazional. Se amestecă pudra de chili; gatiti 1 minut. Se amestecă roșiile; gatiti 2 minute. Se amestecă laptele și crema de brânză; gatiti 6 minute la foc mic, amestecand frecvent. Se amestecă brânza cheddar, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și sos de ardei iute; gatiti 4 minute sau pana se topeste, amestecand frecvent. Acoperiți și păstrați cald.
Pentru a pregăti puiul, presărați puiul cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru.
Așezați puiul pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.
Serviți puiul cu sos; se presară cu arpagic.