Pui cu sos cremos de busuioc de roșii
Puiul cu sos de busuioc de roșii cremoase este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 306 calorii, 10g de proteine, și 29G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați produsul de brânză cremă cremă philadelphia Tomato basil, apă, piept de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pui cu sos cremos de busuioc de roșii, Paste de creveți cu sos cremos de busuioc de roșii, și Ravioli cu roșii cremoase uscate la soare și sos de busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gătiți 6 până la 7 min. pe fiecare parte sau până la făcut (170 grade F).
Transferați pe farfurie; acoperiți pentru a vă încălzi.
Adăugați usturoiul în tigaie; gătiți și amestecați 1 min.
Adăugați cremă de gătit și apă; gătiți și amestecați 2 până la 3 min. sau până când se încălzește.
Sos de lingură peste pui.