Pui cu sos cremos de busuioc de roșii

Pui cu sos cremos de busuioc de roșii
Puiul cu sos de busuioc de roșii cremoase este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 306 calorii, 10g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 2 fani. Un amestec de apă, usturoi, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 23%. Încercați Pui cu sos cremos de busuioc de roșii, Paste de creveți cu sos cremos de busuioc de roșii, și Ravioli cu roșii cremoase uscate la soare și sos de busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați pui; gătiți 6 până la 7 min. pe fiecare parte sau până la făcut (170 grade F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
3
Transferați pe farfurie; acoperiți pentru a vă încălzi.
4
Adăugați usturoiul în tigaie; gătiți și amestecați 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați cremă de gătit și apă; gătiți și amestecați 2 până la 3 min. sau până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De GătitCrema De Gătit
ApăApă
6
Sos de lingură peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista