Pui cu sos cremos de busuioc de roșii
Puiul cu sos de busuioc de roșii cremoase este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 306 calorii, 10g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 2 fani. Un amestec de apă, usturoi, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 23%. Încercați Pui cu sos cremos de busuioc de roșii, Paste de creveți cu sos cremos de busuioc de roșii, și Ravioli cu roșii cremoase uscate la soare și sos de busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gătiți 6 până la 7 min. pe fiecare parte sau până la făcut (170 grade F).
Transferați pe farfurie; acoperiți pentru a vă încălzi.
Adăugați usturoiul în tigaie; gătiți și amestecați 1 min.
Adăugați cremă de gătit și apă; gătiți și amestecați 2 până la 3 min. sau până când se încălzește.
Sos de lingură peste pui.