Pui cu miere
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și primare în cutia dvs. de rețete, pui cu miere ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29 g de proteine , 35 g de grăsimi și un total de 502 de calorii . Pentru 1,04 USD per porție , obțineți un fel principal care servește 2. O persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de unt, miere, muștar dijon și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 41% , ceea ce este bun. Încercați baklava cu slănină cu miere , pui cu caju Crockpot și curry de pui picant cu nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați untul, mierea, muștarul și curry; puse deoparte.
Puneți pielea de pui în jos într-un 8 inchi uns. vas pătrat de copt; ungeți cu sos. Întoarceți pielea de pui în sus; ungeți cu sos.
Coaceți, descoperit, la 375° timp de 35-40 de minute sau până când sucul de pui curge limpede, ungând des.